Saturday, February 27, 2010

praktika


seljataga on nädal aega hommikul ülivara tõusmist ja 7.40 rongiga brüsseli poole sõitmist. aga mulle väga meeldib ja üldse on palju mõnusam kui koolis käia. tööruumid paiknevad küll kuskil keldris ja pealtnäha ei ütleks küll, et nii uhke muuseumiga tegemist on. aga õhkkond on tšill ja pingevaba ja aeg lendab ka ruttu. no siin riigis on restauraatori tööpäev ka kell 16ni.
esmaspäeval avanes võimalus ka eesti saatkonda külastada, maja nagu nõmmel, läbi turvakaamera vastuvõttev tervitus oli ehedalt "soe" "teretulemast eestisse". ei midagi uut siin päikese all. vabariigi aastapäev saabus sooja päeva ja kibekiire tegutsemisega, aga eeskujulikult sai ikka kiluvõilebade, kaerahelbeküpsiste, kirju koera, saaremaa viina ja täidetud munadega vabariiki tervitatud. pärastine viis aga belgia korteripeole ja siis koju, sest hommikul oli vaja jälle pärast 7 kodust lahkuda ja rongis veel tund aega tukkuda. aa, ja uuu, antwerpeni centraalis avati starbucks.
peegel, mida me puhastame, hakkab juba ilmet võtma. eile kinnitasin ühe chinoiserie kabinettkapi sahtlite polükroomiat. see on ikka nii tore töö. jejee.
eile aga sai päeva alustada šampusega. selle lisandusid pärast küll erinevad suupisted ja magustoidud, aga igasugused söögi ja joogiga vastuvõtud mulle meeldivad. rõõm praktikandi elust euroopas.

aga nüüd on meil olemas lennupiletid marsruudil brüssel-malaga-madriid-brüssel. ja enne seda sõidan pariisi. mulle aprill meeldib.

No comments:

Post a Comment